Seferihisar Belediyesi Yılbaşı Yemeğinde Buluştu

Seferihisar Belediyesi geleneksel yılbaşı partisi Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Gecede İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet sahne aldı.
Her yıl Aralık ayında düzenlenen yılbaşı partisinde Seferihisar Belediye ailesi bir araya geldi. Geceye Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye çalışanları, belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.
Yemekte hoş geldin konuşmasını yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Seferihisar’ın artık ismi çok büyüdü. 35 bin nüfuslu bir ilçe bugün Türkiye’nin ilgisini, sevgisini kazanmış durumda. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Seferihisar ismi bir ışık gibi parıldıyor, herkes gıptayla Seferihisar’ı izliyor. Bu noktaya gelmemizde emeği olan tüm belediye çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Seferihisar’ı bu noktaya hep beraber çıkardık, sağ olun var olun” dedi.
Seferihisar’ın isminin büyümesiyle birlikte işlerin de çok arttığının altını çizen Başkan Soyer; “Bu isme layık işler üretmeye devam etmek zorundayız. Çünkü beklenti çok yüksek, herkes Seferihisar’ın ne yapacağını, nasıl yapacağını izliyor. Ben bütün kalbimle inanıyorum ki 2018 yılında daha çok çalışıp daha az hata yapacağız, Seferihisar’ın şanına daha çok yakışacak işler yapacağız. Bir kentin belediye başkanı ne kadar çok çalışırsa çalışsın eğer personel onunla kol kola girip yürümüyorsa bu başarı mümkün olmuyor. Bugünlere geldiysek hep beraber kol kola olduğumuz için geldik, bundan sonra da böyle olacak. Hepinize mutlu yıllar, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Yılbaşı kutlaması Mikrop Hikmet ve Atacan Ozan’ın şarkıları eşliğinde muhteşem görüntülerle devam etti.
Belediye Ailesi Yılbaşı Yemeğinde Buluştu
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.