Seferihisar Belediyesi vergi borcunu sıfırladı

Seferihisar Belediyesi, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından peşin para yatırarak yapılandırmaya gitti.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yapılandırmayla belediyenin 11 Milyon TL avantaj sağlayarak 28 Milyon TL vergi borcunun 17.5 Milyon TL ödenip sıfırlandığını ifade etti.

Başkan Yetişkin, “Hedefimiz Seferihisar’da yatırım, üretim ve istihdamı arttırmak, belediyemizin ekonomisini güçlendirmek” diyerek şunları söyledi: “Hizmet kalitemizi daha da iyileştirmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pandemi dönemi ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz belediyemizi çok zorladı. Bu dönemden Seferihisar Belediyesi’nin özverili çalışmaları ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in ilçemize yaptığı yatırımlarla daha güçlü çıktık” dedi.

2020 GELİR GİDER BÜTÇESİ ÇARŞI MEYDANINA ASILACAK

2020’de gerçekleşen gelir ve gider kalemlerini çarşı merkezindeki led ekrandan ve belediyenin sosyal medya hesaplarından halka ilan edeceğini belirten Başkan Yetişkin, “Kamu kaynaklarımızı ne şekilde kullandığımızı ortaya koyarak şeffaf yönetim ilkesiyle, harcadığımız her kuruşun hesabını yurttaşlarımıza vermeye devam edeceğiz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.