Seferihisar Belediyesi Travel Turkey’de yerini aldı

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan 15. Travel Turkey İzmir Fuarı; 2-4 Aralık tarihlerinde dünyayı buluşturuyor.

Fuarın A holünde hazırlanan İzmir Sokakları adlı özel bölümde yerini alan Seferihisar Belediyesi, kentin önemli değerlerini ziyaretçilerine sunacak.

Dünyanın en kaliteli mandalinası dağıtılıyor

Seferihisar Belediyesi gelen tüm ziyaretçilerine dünyanın en kaliteli mandalinası olarak bilinen satsuma mandalinası ikram etti.

Seferihisar Belediyesi standında Seferihisar’a özgü zeytinyağı, mandalina kurusu, mandalina lokumu, lavanta yağı, lavanta sabunu gibi yöresel ürünler de sunulurken İzmir sınırları içinde en uzun sahil olan Ürkmez’den Ulamış Mahallesi’ne kadar olan otel, restaurant ve pansiyonları tanıtan broşür ve kataloglar ziyaretçilere dağıtılıyor.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Birçok ülkeden katılımcının ziyaret ettiği Travel Turkey’de Seferihisar’ımızın tarihi, turizm faaliyetleri, yöreye has ürünleri ve kentimiz için gerçekleştirdiğimiz projeleri tanıtıyoruz. Su sporları, dalış turizmi gibi birçok alanda yeni projeler hayata geçirdik. Seferihisar’ı dünya çapında bir turizm destinasyonu haline getirmek için yılmadan çalışıyoruz. Herkesi Seferihisar’ı keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı, 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturan fuar 4 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.