Seferihisar Belediyesi kurslara start verdi

Koronavirüs salgını dolayısıyla Mart ayında faaliyetlerine ara veren Seferihisar Belediyesi Spor Okulları, Çocuk Belediyesi ve Ürkmez Gençlik Merkezi kursları 2 Kasım Pazartesi gününden itibaren yeniden açılıyor.

Seferihisar Belediyesi Spor Okulları’nın basketbol, futbol, tenis, voleybol, taekwando, cimnastik ve bale branşlarında başlayacak dersleri belirlenen spor salonları ve açık alanlarda gerçekleşecek.

Çocuk Belediyesi ve Ürkmez Gençlik Merkezi bünyesinde devam edecek dersler ve atölye çalışmaları Çocuk Belediyesi ve Ürkmez Gençlik Merkezi’nin koronavirüse karşı yeniden düzenlenen salonlarında başlayacak.

Yeni normal olarak adlandırılan bu süreçte dersler kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun olarak düzenleniyor.

Spor Okulları’nda ortalama 1 saat sürecek ders programının 40 dakikası spor, 20 dakikası ise dezenfekte ve havalandırma işlemleri olacak. Çocuk Belediyesi ve Ürkmez Gençlik Merkezi’nde ise atölye çalışmaları 30 dakika ile sınırlandırılacak.

Kayıtlar, spor birimi için Hıdırlık Spor Birimi’nde, Çocuk Belediyesi ve Ürkmez Gençlik Merkezi için de Çocuk Belediyesi kompleksi ve Ürkmez Gençlik Merkezi’nde 26 Ekim Pazartesi günü alınmaya başlanacak.

Seferihisar Belediyesi kursları tekrar açılıyor
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.