Seferihisar Belediyesi kamuoyunu bilgilendirme açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI

17/08/20

16 Ağustos Pazar günü Yeni Asır Gazetesi’nde çıkan haberle ilgili kamuoyunu bilgilendirme açıklamasıdır.

Türkiye’de ilk Covid-19 vakası görüldüğü 10 Mart 2020 tarihinden itibaren belediyemiz bünyesinde kriz masası oluşturulmuş, halkımızın sağlığı için alınması gereken tüm önlemler alınmıştır.

İlçe Sağlık Müdürlüğüyle koordineli bir şekilde hijyen tedbirleri alınmış, Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan VEFA ekibiyle de sosyal belediyeciliğin gerekleri yerine getirilmiştir.

Havuz medyası diye tabir edilen gazetenin art niyetli ve buram buram siyaset kokan haberinde bugünün maske – dezenfektan fiyatlarıyla Mart ve Nisan ayındaki fiyatlar karşılaştırılmıştır…

Hatırlanacağı gibi Mart ve Nisan aylarında dezenfektan ve maske fiyatları rekor kırmıştı. İftira niteliğindeki haberi yapan kuruluşun kendini tekzip eden haberleri:

https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/2020/08/03/koruyucu-urun-satislari-patladi

https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/2020/03/04/tibbi-maskede-fahis-fiyat-artisina-ceza

https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/2020/03/26/fahis-fiyat-artisina-rekor-ceza

Amaç objektif habercilik olsaydı, Mart ve Nisan aylarındaki fiyatlar araştırılırdı.

Hükümetin maske dağıtımında aksaklık yaşadığı günlerde, Seferihisar Belediyesi ilçemizin dört bir yanını dezenfekte etmiş, bedelsiz maske dağıtıp, tüm kurumların girişlerine otomat koymuştur.

Belediyemiz tarafından yapılan kamuoyu araştırmalarında Seferihisar Belediyesi, pandemi dönemi belediye hizmetleri için Seferihisar Halkı’ndan tam puan almıştır. Kurumumuzun başarılı ve çok başarılı bulunma oranı %78’dir!

Seferihisar Belediyesi sürekli denetlenen ve denetime açık bir kurumdur. Çok özel çabalarla ele geçirilmiş gibi algı yaratılan evrak, MHP Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Mirze’ye talebi üzerine verilmiş Başkan Yardımcımız Yelda Celiloğlu imzalı rapordur. Alım evrağı değildir.

Açıklamamız, Seferihisar Halkı’nı bilgilendirme gereğidir.

İsmail Yetişkin

Belediye Başkanı

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.