Seferihisar Basın Grubu CANLI YAYINDA “Basın Masası’nda” BULUŞUYOR

24 Aralık Pazartesi Saat: 19.30 Seferihisar’da görev yapan ajans temsilcileri ve ilçedeki medya kuruluşlarının sahipleri bir araya geliyor.

İlçede yaşanan siyasi ve güncel konular masaya yatırılıyor, basın temsilcileri son kulisleri, gelişmeleri izleyicilerimizle paylaşıyoruz… Seferihisar Belediyesi Basın Müşaviri Kıvanç Ege moderatörlüğünde, AA Temsilcisi ve Oluşum Haber Gazetesi (Olusumhaber.com) Sahibi Ezgi Yeşil, Seferihisar.com ve Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karabulut ve DHA Temsilcisi Evrim Ataman’ın yorumlarıyla; İlçedeki gelişmeler, Ankara’daki genel merkezlerde konuşulan isimler ve kulisler, İstanbul medyasından gelen son duyumlarla merak edilenlerin hepsi Seferihisar Basın Masası’nda.

Oluşum Haber – Seferihisar Haber ve Seferihisar Yeni Haber Gazetesi Facebook sayfalarından canlı yayını izleyebilirsiniz. İlk program 24 Aralık Pazartesi Saat 19.30’da. Kaçırmayın.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.