Seferihisar altyapısından Beşiktaş’a  

Seferihisar Belediyesi Spor Okullarında 2012 yılında basketbol sporuna eğitmen Emine Karakaş ile başlayan Derin Bulut, basketbol genç milli takımda görev aldıktan sonra başarılı kimliği sayesinde Beşiktaş JK Basketbol takımına transfer oldu. 

Seferihisar Belediyesi Basketbol Takımı’nda baskete başlayan Derin Bulut (17) Basketbol Gençler Ligi Kızlar kategorisinde Beşiktaş formasıyla mücadele edecek. Seferihisar’da yüzlerce genci sporla tanıştıran ve fırsat sunan Seferihisar Belediyesi Spor okulunda yetişen Derin Bulut farklı takımlar forması altında üç kez İzmir şampiyonluğu, bir İzmir üçüncülüğü, Türkiye yedinciliği başarısından sonra Türkiye’nin büyük spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş JK takımına transfer oldu.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin paylaştığı mesajda ” Belediyemiz spor okullarında eğitmenlerimiz ile geleceğini şekillendirip ülkemizin en önemli kulüplerinden biri olan Beşiktaş’a transfer olan Derin kızımıza kariyerinde başarılar dilerim. İlçemiz adına gurur duyulacak bir haber, her zaman desteğimiz onunla olacak “dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.