Seferihisar AK Parti’nin Yeni Başkanı Belli Oldu

Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan 5. Olağan kongrede, iki ay önce atamayla İlçe Başkanlığına gelen Hamit Nişancı, Seferihisar’ın yeni Ak Parti İlçe Başkanı oldu.

Kongereye tek aday olarak gireceği duyurulan Hamit Nişancı’ya karşı, “Seferihisar’da Ak Partili İlçe Başkanı İstiyoruz” diyerek rakip olarak İmdat Kesici adaylığını duyurdu. Kongrenin gerçekleştiği saatlerde İmdat Kesici adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

 

Seferihisar Kongresi’ne Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir Milletvekili Ali Aşlık,  İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Bülent Delican,  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Teşkilat Başkanı Yunus Kalkan, Büyükşehir Başkan Vekili Bilal Doğan ve partililer katıldı.

Kongrede tek aday olarak kalan Nişancı ilçe başkanı seçildi. Hamit Nişancı 1999-2009 yılları arası Anavatan Partisi’nden Belediye Başkanlığı yapmış, 2009 seçimlerinde CHP’li Tunç Soyer’e başkanlığı devretmişti. 2014 yılında bu kez Ak Parti adayı olarak Belediye Başkanlığı seçimine giren Nişancı yine CHP’li Tunç Soyer karşısında kaybetmişti.

Nişancı’nın 2014 yerel seçimlerinde “İzmir’in en çok oy alan Ak Partili Belediye Başkanı olmazsam bir daha siyasetin kapısından geçmem, bırakırım” ifadeleri, ilçede Nişancı’nın İlçe Başkanlığına atandığı günlerde en çok konuşulan konu olmuştu.

Seferihisar Ak Parti İlçe Başkanı seçilen Hamit Nişancı’nın yönetim kurulu listesi şu şekilde oldu.

Yönetim Kurulu Üyeleri

1 – Hamit Nişancı
2 – Cafer Tayyar Gülpınar
3 – Şakir Ogün Tarhan
4 – Çağatay Çakır
5 – Serkan Yoldaş
6 – Hamdi Uğur
7 – Vecdi Tuncer
8 – Ender Öztürk
9 – Hakkı Güney
10 – Asil Sudağ
11 – Hasan Sayarer
12 – Seher Gül
13 – Nuri Gün
14 – Ömer Buruk
15 – Erkan Kanlı
16 – Abdullah Alper Turan
17 – Hatice Güzeler
18 – Müşerref Acar
19 – Yaşar Ece Uyan
20 – Özay Öz

İl Delegeleri
1 – Hamit Nişancı
2 – Halil Çadır
3 – Cafer Tayyar Gülpınar
4 – Metin Kale
5 – Ahmet Taş
6 – Davut Kesici
7 – Burak Erçetin
8 – Günnur Güzeler

 

 

 

DSC_4817 DSC_4827 DSC_4829 DSC_4831 DSC_4848 DSC_4853

 

 

 


 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.