Seferihisar 2. El ve Antika Pazarı gerçekleşti

Seferihisar Belediyesi’nin destekleri ile sivil toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen “Seferihisar 2.El ve Antika Pazarı” 2 Şubat Pazar günü Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İkinci el eşyaları tüketiciyle buluştuğu pazara katılım yoğun oldu.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı pazarda kıyafetten saate, aksesuardan ayakkabıya akla gelebilecek he türlü antika ürün sergilendi. İkinci el eşya sahipleri ve Sivil Toplum Kuruluşları vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği İkinci El Pazarı’nda satmak istedikleri ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.

Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Asuman Aşkın konu ile ilgili yaptığı açıklamada ” Seferihisar’da uzun zamandır gerçekleştirmek istediğimiz bir etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum, ilk gün olduğu için bu kadar kalabalık olacağımızı düşünmemiştim, yoğun bir ilgi oldu, burası duyuldukça daha çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Kullanmadığımız ihtiyacınız olmayan her şeyi satabilirsiniz yada ihtiyacınız olan ürünleri burada çok daha ucuz fiyatlara bulabilirsiniz. Nisan ayı sonrasında pazar yerinde daha büyük bir 2. el pazarı açmayı planlıyoruz ” dedi.

Seferihisar 2. El ve Antika Pazarı her ayın ilk Pazar günü Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.