Sanayi Yolu Problemi Çözüldü

Sanayi Esnafı’yla görüşen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sanayi Sitesi yolunun tekrar açılacağını söyledi.

Sanayi Sitesi girişi yolu özel mülk olması nedeniyle, üç gün önce mülk sahibi tarafından kazılarak trafiğe kapatılmıştı. Seferihisar Belediyesi, Sanayi esnafının mağdur olmaması için alternatif bir yol açarak sanayi sitesine ulaşımı tekrar sağladı.

Belediyeye gelen sanayi esnafıyla görüşen Başkan Soyer, Değerli hayırseverimiz Necat Hepkon’un eski meteoroloji binasına okul yapması nedeniyle İlçe Milli Eğitime yazı yazdıklarını ve okul arazisi olarak görülen sanayi yolunun oradan kaldırılması için başvuruda bulunduklarını açıkladı. Böylece yıllardır mülk sahibi tarafından kapatılma tehdidiyle karşı karşıya olan ve okul yapılmaması nedeniyle de mülk sahibinin mağduriyetine yol açan problemin ortadan kaldırılarak hem mülk sahibinin hem de sanayi esnafının sıkıntısının sonlanacağını ifade etti.

Sanayi Sitesi önü yolunun mülk sahibi Şeref Karagöl de toplantıya katılarak, esnafın mağdur olmaması için yolun tekrar açabileceğini söyledi.

Toplantıya katılan AKP İlçe Başkanı Hamit Nişancı, Milli Eğitim’le ilgili kısmı çözmede aracılık edeceğini söyleyerek toplantıya dahil oldu.

Bu gelişmelerin üzerine Seferihisar Belediyesi ekipleri sanayi yoluna giderek, yolu tekrar kullanıma açtı.

 

dsc_9380 dsc_9396

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.