Şampiyon Kuma Battı, Yeni Kral İztur

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Seferihisar Belediyesi tarafından 4 takımın katılımıyla düzenlenen TFF Seferihisar Akarca Plaj Futbolu Ligi Etabı’nda Şampiyon İztur oldu.
Seferihisar Belediyesi’nin destekleriyle Seferihisar Akarca Plaj Futbol Sahası’nda gerçekleşen turnuvada 4 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken, final karşılaşması  Seferihisar Cittaslow ve İztur takımları arasında oynandı.
5 yıldır turnuvaya taraftarı ile renk katan ve hiç final göremeyen İztur ve 5 yıldır şampiyon olan Seferihisar Cittaslow ilk kez final mücadelesinde karşılaştı; uzatma dakikalarının son saniyesinde attığı gol ile (5-4) Seferihisar Cittaslow takımını yenerek şampiyon olan İztur Alanya’da düzenlenecek Türkiye Süper Finallerine katılmaya hak kazandı.
İlginin ve rekabetin büyük olduğu turnuvada Hisar Spor 3. ve Akarca Spor 4. oldu.
TFF Seferihisar Akarca Plaj Futbolu Ligi Etabı’nda turnuvanın en değerli oyuncuları İztur  takımından Necdet Özkan, en centilme oyuncu Akarca Spor takımından Serkan Banazlı seçilirken, gol kralı 7 gol ile Hisar Spor takımından Fatih Aktaş ve en değerli kaleci İztur takımından Yasin Çamtopçu oldu.
Seferihisar Etabı şampiyonu İztur Türkiye Süper Finalleri’ne katılacak.

Adsız

plaj futbolu
Seferihisar Cittaslow
plaj futbolu1
Şampiyon İztur
plaj futbolu2
Şampiyon İztur

plaj futbolu3 plaj futbolu4 plaj futbolu5 plaj futbolu6

plaj futbolu7
TFF Yetkilileri ve Hakemler
plaj futbolu8
En Değerli Kaleci
plaj futbolu9
Gol Kralı Fatih Aktaş
plaj futbolu10
En Değerli Oyuncu
plaj futbolu11
En Centilmen Oyuncu
plaj futbolu13
3. Hisar Spor

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.