Samos İçin Son Sefer Fırsatı

Sığacık-Samos feribot seferleri, yasak öncesi son bir fırsatla tamamlanıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Yunan adalarına sefer yapan Türk bayraklı ticari yatların liman çıkışlarını yasaklarken, düzenli sefer yapan yolcu gemilerinin de 12 Ekim’den itibaren Yunanistan karasularına sefer yapmaları yasaklandı.

Seferihisar Sığacık Limanı’ndan Samos’un Karlovassi Limanı’na seferler gerçekleştiren Samos Star firması da 12 Ekim’de uygulanmaya başlayacak yasaktan önce; “Samos’u Görmeyen Kalmasın” sloganıyla son bir kampanya başlattı.

Belki de Samos’u görmek için son fırsat diyerek çok uygun bir kampanya hazırladıklarını belirten firma yetkilileri 7 Ekim Cumartesi gidiş, 8 Ekim Pazar dönüş şeklinde feribot, konaklama ve ada turu dahil kişi başı 59 Euro’luk bir paket program hazırladı.

Yunanistan’ın en güzel adalarından biri olan Samos’ta geçireceğiniz bu çok özel hafta sonu kampanyasıyla ilgili www.samosstar.com sitesinden ve 02324639763 nolu telefondan bilgi alıp, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.