Sahne Afyonlu Seferihisarlıların

Seferihisar Belediyesi ve hemşehri dernekleri ortaklığıyla düzenlenen “Hepimiz Seferihisarlıyız” etkinliğinin ikinci gecesinde sahnede Afyonkarahisarlılar Derneği vardı.

Seferihisar’da altı gün devam edecek, ilçede yaşayan farklı kültürlerin bir araya gelerek “Hepimiz Seferihisarlıyız” dediği buluşmasının ikinci gecesine, Afyonkarahisarlılar Derneği ev sahipliği yaptı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı gecede Ege Bölgesi İzmir Afyonkarahisarlılar  Federasyonu Başkanı Doç.Dr Mehmet Ali Danışman ve Seferihisar Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Yalçın Uysal birer  hoş geldiniz konuşması yaptı.

Gece, konuşmaların ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Sibel Yıldız ve Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı İsmail Koç konserleriyle devam etti.

Hepimiz Seferihisarlıyız etkinliği 18 Eylül Pazartesi akşamı Saat 20.00’de Doğu ve Güneydoğu Anadolulular Derneği’nin hazırlayacağı programla devam edecek. Etkinlikte, 19 Eylül Salı Karadenizliler, 20 Eylül Çarşamba Tokatlılar, 21 Eylül Perşembe Yozgatlılar geceleri düzenlenecek.

SAHNE AFYONLU SEFERİHİSARLILARIN

SAHNE AFYONLU SEFERİHİSARLILARIN

SAHNE AFYONLU SEFERİHİSARLILARIN

SAHNE AFYONLU SEFERİHİSARLILARIN

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.