Saha tamam, tek üzücü yanı ?

Seferihisar’da yıllarca hizmet veren sayısız takımın ve futbolcunun ter döktüğü ve zamanımızda artık yoğunluğu kaldıramayan İzzet Gül Stadyumu yenilendi.

Fitilini dönemin AKP ilçe Başkanı Hamit Nişancı’nın ateşlediği, mevcut AKP ilçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından tamamlanması sağlanan yeni suni çim futbol sahasında eksikleri Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tamamlayacak.

Seferihisar’a kazandırılmış olan hizmetlerden biri olan sahada öncelikle Seferihisar’ın futbol takımları, sonrasında ise tarafsız saha maçları ve İzmir ilinde var olan futbol kulüplerinin U-19 takımları yararlanacak.

Ortak bir çalışma içinde Seferihisar’a değerli bir yapı kazandıran ve onu koruyarak uzun yıllar hizmet vermesini sağlayacak büyüklerimize Seferihisar’ın spor geleceği için www.seferihisarhaber.com olarak teşekkür ederiz.

Üzüldüğümüz konu ise Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun kutlandığı yani 11 Eylül konserlerinin artık burada yapılamayacak olması.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.