Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Seferihisar kapılarını açıyor

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Seferihisar Teos’ta muhteşem bir yılbaşı galasıyla kapılarını yeniden açıyor.

Çeçenistan doğumlu, petrol mühendisi Türk iş insanı İbrahim Lepiev’in girişimleriyle İzmir Seferihisar Sığacık’ta hayata geçirilen Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA çok özel bir programla yeni yıl akşamı kapılarını misafirlerine açıyor.

Bünyesinde konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni de bulunduran Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA’nın yolculuğunu iş insanı İbrahim Lepiev’den dinledik…

Bizlere yeni konseptiyle merhaba diyen Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPAve barındırdığı yaklaşık 4 bin m2 sağlık alanı ile Türkiye’nin en iddialı yaşam merkezlerinden biri olan Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA İzmir’ in ilk “Yavaş Şehir” unvanına sahip bu şirin ilçesi Seferihisar’da yer alıyor. Korunmuş tarihi, kültürel yapıları, lüks yeşil alanları ile birlikte görkemli bir kıyı şeridine sahip bölgede bulunan otelimiz, lüks odaları, suitleri, villaları, genel mimarisi ve 5 yıldız konforuyla misafirlerine huzurlu ve sakin bir tatil imkânı sunuyor.

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA Seferihisar Teos’ta muhteşem bir yılbaşı galasıyla kapılarını yeniden açıyor

Otelimiz 90 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 56 farklı tipteki 423 odası, 4 özel aile villası, 2 adet kral dairesi, 141 aile odaları, sinema salonu, bowling salonu, tenis kortları, basketbol sahası, aquaparkı, kır düğünü için wedding alanıyla hizmet veriyor. Otelimizin ayrıca 28 dönümlük kendine ait bir adası var. Bu adada doğal yaşamı seven misafirlere özel birçok aktivite alanı mevcut. Tekneleriyle gelmek isteyen tatilcilere de değişik imkânlar sunuyoruz.

Royal Teos Thermal Resort Clinic & SPA yeni konseptiyle yeni yılda hizmet verecek. Aynı kompleksin içinde yer alan Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi de faaliyetlerine başlıyor.  Bu merkezle birçok yeniliğe imza attık. Yeni yılda özellikle sağlık konusunda yurtdışından pek çok misafir ağırlamayı bekliyoruz.  Özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda uzmanlığımız var. Ayrıca detoks, yoga dahil geleneksel tıp uygulamalarını uygulayıp insanların kendilerini ödüllendirmelerine fırsat vereceğiz.

Yılbaşı için iddialı bir program hazırladığınızı biliyoruz. Zengin bir menüyü uygun fiyatlarla yılbaşı gecesi misafirlerinize sunuyorsunuz. Bu İzmirlilere bir hoş geldiniz hediyesi mi oluyor?

Evet, özel bir programla kapılarımızı açmak istedik. 31 Aralık akşamı Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Gülay Eralp sahne alacak. Konuklar, gece 24.00’te havai ışık gösterisi ve açık hava partisiyle eğlenceli anlar yaşayacak. 1 Ocak’ta ise Candan Erçetin özel şarkılarıyla sahnede olacak. 2 gece 3 gün sürecek, gala yemekleri ve SPA termalin kullanıma açık olacağı yılbaşı programının açılışa özel kişi başı fiyatı 3198 TL.

Konaklama koşulları nasıl?

Kış konseptinde yarım pansiyon hizmet vereceğiz. Ayrıca sağlık paketlerimizi misafirlerimize  sunacağız. Sağlık paketlerimiz için de konaklama hizmetlerini ayrı olarak verebileceğiz. Yaz programımız ise ayrı olacak. Teos çok zengin bir bölge, antik kenti, termali var. Kendi vatandaşlarımıza da bu alanda yurtdışında aldıkları hizmeti en iyi şekilde sunacağız.  Hedeflediğimiz ülkeler arasında Rusya, Kanada, Almanya ve diğer tüm Avrupa ülkeleri var. Özellikle ileri yaşta konaklama hizmeti alıp aynı zamanda denize sıfır bir tatilin keyfini sürüp tedavi olmak isteyenlere ayrıcalıklar sunacağız.

Yenilenen yüzüyle otelde misafirleri neler bekliyor?

İlk olarak sağlıklı yaşam merkezimizi hayata geçirdik. Türkiye’de pek çok sayıda sağlıklı yaşam merkezi var. Ama hem sağlık, hem resort hem de termal hizmetler sunan bir otel olarak öne çıkıyoruz. Hedefimiz herkesin bildiği deniz tatili anlayışını sağlıkla birleştirmek oldu. Otelde SPA ve sağlık bölümümüz var. Ayrıca konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ruhsatımızı da aldık. Merkezimizi misafirlerin nitelikli rehabilitasyon hizmeti alabileceği bir konuma getiriyoruz.

Bizi ayrıcalıklı kılan çok değerli, 20860 mg/ml toplam mineralizasyona sahip, zenginlik nitelikli mineralli suyumuz var. Hem de bu su tuzlu su… Termal tuzlu su dünyada çok nadir bulunur ve termal sularda bu sayının ortalama değeri 4.000-6000 mg/lt’dir.

Termal suyumuz,  hekim kontolünde banyo uygulamaları şeklinde; inflamatuvar romatizmal hastalıkların (romatoid artrit, ankilozan spondilit gibi) kronik dönemlerinde, kronik bel ağrısı, eklem ağrıları, yumuşak doku hastalıklarının tedavisinde, ortopedik operasyonlar, beyin ve sinir cerrahisi sonrası uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında mobilizasyon çalışmalarında, güneş banyoları ile birleştirilerek kaşıntılı ve döküntülü deri hastalıklarının tamamlayıcı tedavisinde, üst solunum yolu hastalıklarının tamamlayıcı tedavilerinde kullanılabilir niteliktedir. 

Merkezimizde, SPA haricinde tuz odası, birçok hastalığa iyi gelen ve Sağlık Bakanlığı sertifikalı çamur şelalesi, quarts kum havuzu, deniz suyu terapisi (Talassoterapi),  sıcak taş terapisi, knipe terapi (Doğal taşlarla ayak tabanı üzerinden tedavi), tedavi ve kullanım hamamı olmak üzere 2 hamam, ayrıca 4 tane VIP aile hamamı (Aile hamamı olarak kullanılmak üzere ayrı duş, WC, masaj ve dinlenme alanına sahip), Çin, İsveç, Thai, Bali gibi çeşitli masajların yapıldığı 18 adet farklı masaj odası, 2 adet elektroterapi  odası, 1 adet fizik tedavi odası bulunuyor. Deneyimli fizik tedavi uzmanlarımız ve fizyoterpistlerimizle hizmet veriyoruz. Son teknoloji cihazlarla donatılmış pilates ve fitness salonumuzda uzman personal training ve diyetisyenlerle hizmet veriyoruz. Sık sık detoks kamplarımız oluyor. Ozon sauna, lenf drenaj masajı, cilt bakımı hizmetlerini de misafirlerimize sunuyoruz.

Alman, Fin ve Rus olmak üzere üç ayrı sauna tipi var. Bu saunalar odunla ısıtılıyor. Türkiye’deki bütün saunalar elektrikle ısıtılıyor, bu da saunanın içindeki oksijenin tükenmesine neden oluyor. Odunla ısıtıldığında ise bütün ısı enerjisini dışarıdan alıyor ve oda içindeki havaya hiç dokunmadan doğru dereceye getiriyor.

Otelimizin basamakları, merdivenleri, yürüyüş yolları el yapımı quarts kumla kaplı. Bu durum vücut enerjisinin topraklama yoluyla temizlenmesini sağlıyor.

Ayrıca, 400 metrelik deniz manzaralı teras alanımızla uzun yürüyüşlere imkân tanıyoruz. Ayrıca her türlü yürüyüş ve spora olanak tanıyan doğal yürüme parkurlarımız var.

İleriye dönük hedefleriniz neler?

Sağlık turizmiyle ilgilenen, kendini ödüllendirmek isteyen, yurtdışında ve ülkemizde yaşayan, özellikle ileri yaştaki misafirlerimize tıbbi hizmet vererek tatil yapma imkânı sağlamak istiyoruz. Konuklarımız, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra spor faaliyetleri, el becerileri, oyun alanları, hobilerini gerçekleştirebilecekleri alanlarla deniz kenarında keyifli bir tatil yapıp sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler. Sağlıklı yaşam merkezi olmamızın temel nedeni bu…

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.