Ramazan’da Bin Kişilik Yemek

Seferihisar Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca hizmet verecek aşevini açtı. Her gün bin kişilik yemek çıkacak aşevinde, 400 kişilik yemek ilçedeki hasta ve yaşlıların evlerine dağıtılacak.

Belediye Aşevi Ramazan Ayı’nın başladığı 27 Mayıs Cumartesi günü itibariyle Belediye Binası arkadı düğün salonu bahçesinde açıldı. Aşevinde her gün üç çeşit yemek, tatlı veya yoğurt verilecek. 30 gün boyunca açık olacak aşevinin ilk gecesinde Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’de katılarak, yemek dağıtımına yardım etti ve vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi.

Ulu Camii İmamı Abdullah Altınbaş’ın yemek duasıyla başlayan iftar yemeği çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Seferihisar Belediyesi ekipleri 400 kişilik yemeği iftar öncesinde Seferihisar’da yaşayan hasta ve yaşlıların evlerine dağıttı.

Seferihisar Belediyesi, aşevine bağış yaparak destek veren Seferihisarlı işadamı Necat Hepkon’a teşekkür pankartı astı. Aşevine katkı vermek isteyen vatandaşlar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak bağış yapabiliyor.

Ramazan Ayı Boyunca Bin Kişilik Yemek

Ramazan Ayı Boyunca Bin Kişilik Yemek

Ramazan Ayı Boyunca Bin Kişilik Yemek

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.