Plajlar Halkındır

Seferihisar ilçesinin güçlü ve en eski haber portalı seferihisar.com yaptığı “Bu plaj babanızın malı mı?” isimli haber Seferihisar ilçesinde büyük ses getirdi.

Yanıt Gecikmedi

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yapılan haberin ardından yanıt vermekte gecikmedi

‘’Sahillerimizi peşkeş çektirmeyeceğiz’’ diyerek harekete geçen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, toplantı yaptığı zabıta memurlarına, “Sahillerimizde vatandaşlarımızın denize girmesini engelleyen şezlongları derhal kaldırtın ve sorumlularına gereken cezayı yazın” talimatı verdi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, aynı konudaki şikayetleri dikkate alarak yumruğunu masaya vurdu, ‘’Bu işgale geçit vermemiz mümkün değil’’ dedi.

Başkan Yetişkin, Akkum bölgesindeki bir turistik tesisin tüm kumsala şezlong atarak sahili halka kapatmasını konu alan haberimizi ihbar kabul ederek girişim başlattı. Zabıtaya,  ‘’Turizm sezonuna girdiğimiz  bu günlerde sahillerimizi özel mülkleri gibi kullanan tüm tesislere gereken yasal işlemi derhal yapacaksınız ve bu konuda yaz boyunca hassas olacaksınız’’ talimatı verdi.

Biz Halk İçin Buradayız

Sahillerimizi özel mülkleri gibi tel örgülerle çevirerek menfaat sağlayan tesis sahiplerine ültimatom gibi mesaj gönderen Başkan Yetişkin,” Turizm tesislerimiz de para kazanacak… Belediye olarak onların sorunlarına da çözüm üretmek için çalışacağız. Bu makamlarda da bunun için varız. Ancak bu görevi yaparken halkımızın mağduriyetine göz yumamayız. 80 milyon vatandaşımıza ait olan sahillerimizi hiçbir kişiye veya tüzel kişiye peşkeş çektirmeyeceğiz. Tel örgüler de en kısa sürede sökülecek… Aksi davrananlar bedeline katlanır” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.