Plajda Şampiyonun Adı Değişmedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Seferihisar etabı tamamlandı. Turnuvayı geçtiğimiz yıllarda Türkiye şampiyonlukları yaşayan Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı kazandı. Seferihisar Cittaslow, Ekim ayında Alanya’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacak.

30-31 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenen turnuvada, final maçı Seferihisar Cittaslow ve Seferihisar Altyapı takımları arasında oynandı. Tecrübeli Seferihisar Cittaslow karşılaşmayı 11-2 kazanarak etabın şampiyonu oldu.

Şampiyon Cittaslow takımı kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata’nın elinden aldı. Kupa töreninin ardından konuşan Seferihisar Belediyesi Futbol Koordinatörü Mert Destek, ekim ayında Alanya’ya şampiyon olmak için gideceklerini ve Seferihisar’a tekrar Türkiye şampiyonluğu yaşatmak istediklerini belirtti ve turnuva boyunca kendilerini destekleyen Seferihisarlılara çok teşekkür etti.

Turnuvada Seferihisar Cittaslow şampiyon, Seferihisar Altyapı ikinci, Tepecik Plaj Futbol Takımı üçüncü ve İztur Plaj Futbol Takımı dördüncü oldu.

 

DSC_6532 DSC_6535 IMG_4622 IMG_4645

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.