Pazar Yerinde Dükkanlar Açıldı

Kapalı Pazaryeri’nde yapımı tamamlanan dükkânların açılışı yapıldı.

10 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen açılışa Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Müftüsü Fehmi Aydınlı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dört bloktan oluşan çarşıda 29 işyeri bulunuyor. Ayrıca çarşıdaki dükkânların altısında belediye ofisleri olarak yer alacak, Atatürkçü Düşünce Derneği, Üretici Kadınlar Derneği, Akut, Çağdaş Yaşamı Destekleme derneğinin temsilcilikleri bulunacak. Çarşıda alışverişe gelen vatandaşların dinlenmesi için açık dinlenme alanı ve vatandaşların ibadetlerini yerine getirecekleri bir de mescit bulunuyor.

 

Pazaryerinin yanında belediye binası olması ve Seferihisar’daki gelişimle paralel sadece haftada bir gün uğranılan bir yer olmaktan çıktığını ve her gün yoğunluğun yaşandığını belirten Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Eski dükkanları yıkıp yeni dükkanlarla birlikte bir çarşı haline getirmeye çalıştığımız pazaryerimiz yeni haliyle çok modern bir hale dönüştü. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Burada çeşitli dükkânlar da çalışmaya başladı. Esnaflarımıza da bol kazanç diliyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.