Pazar saat 18.00’de kapanacak

Seferihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan duyuru;

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 27/03/2020 tarih ve 5929 sayılı yazısı ve Seferihisar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu 27.03.2020 tarih ve 2020/14 sayılı kurul kararında belirtilen pazar yerlerinde alınan tedbirler kapsamında;

Seferihisar’da Cuma günü kurulmakta olan halk pazarı yerine giriş ve çıkışların kontrollü sağlanması için pazar yerinin saat:18:00 itibari ile girişlere kapatılacağından vatandaşlarımızın alışverişlerini belirtilen saat öncesinde tamamlaması rica olunur.

Ayrıca Koronavirüs salgını nedeni ile ülkemizde uygulanan sokağa çıkma yasağı tarihlerinde, Ürkmez mahallesinde Pazar günleri kurulmakta olan Ürkmez Halk Pazarı, Pazartesi günleri kurulacaktır.

Announcement made by Seferihisar Municipality Police Department;

Within the scope of the measures taken in the market places stated in the letter of the Ministry of Internal Affairs, General Directorate of Provincial Administration dated 27/03/2020 and numbered 5929 and the decision of the Board of Directors of the Seferihisar District Hygiene Committee dated 27.03.2020 and numbered 2020/14;

Our citizens are kindly requested to complete their shopping before the specified time, as the market place will be closed to the entrances at 18:00 in order to provide controlled entry and exit to the public market that is being established in Seferihisar on Friday.

In addition, Ürkmez Public Market, which is being set up on Sundays in the Ürkmez neighborhood, will be established on Mondays during the curfew imposed in our country due to the coronavirus epidemic.
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.