Örnek Belediyecilik OKA’da

ÖRNEK BELEDİYECİLİK ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI’NIN GÜNDEMİNDE

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) Samsun’da düzenlediği 2016 yılı birinci kalkınma kurulu toplantısına davet edilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer Seferihisar ve Cittaslow sunumu gerçekleştirdi.

Yoğun ilgiyle gerçekleşen toplantıya Samsun Valisi ve OKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü ve Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici, Zile Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsun Valisi İbrahim Şahin, üniversite, belediye, valilik ve kalkınma ajansı olarak Samsun’da sürekli bir araya gelip sürekli projeler ürettiklerini ifade etti.

Toplantıya konuşmacı olarak davet edilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise tüm Türkiye’de örnek gösterilen belediye çalışmaları ve ülke geneline yayılmaya başlayan yerel kalkınma modeli Cittaslow (Sakin Şehir) modeli hakkında bilgiler verdi.

Toplantının sonunda Samsun Valisi İbrahim Şahin, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e plaket vererek teşekkür etti.

DSC_8162 20-oka (3)16 IMG_7869

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.