Origin

YouTube’da ‘Origin’ Sezon 2 Olacak mı?

YouTube’un yıldızlararası gerilim filmi Origin’deki on bölümün hepsinde çoktan esinlenen hayranların bir soru var: Sezon 2 mi olacak?

Harry Potter’ın başrollerini  Tom Felton ve Natalia Tena’nın oynadığı  bilim kurgu dizisi, hayatta kalmak için birlikte çalışmaya zorlanan bir grup uyumsuzluk grubunu takip ediyor, ancak arsa, onlardan biri olduğunu iddia ettiklerinden uzak olduklarını keşfettiklerinde artar. 14 Kasım 2018’de kullanıma giren Origin , büyük beğeni topladı ve serilerin çoğu bir ödeme duvarının arkasındayken, ilk iki bölüm  şu anda YouTube Premium’da ücretsiz olarak yayınlanıyor.

Will Kökeni 2. sezon için YouTube’a dönmek? Araştıralım.

ORİJİN  YARATICISI MİKA WATKINS’İN ORİJİNSEZONU 2 HAKKINDA Söylemesi Gerekenler  NELERDİR ?

FanSided ile bir röportaj sırasında , Watkins yalnızca ikinci bir sezon için değil, aynı zamanda 3. ve 4. Sezon için de planları olduğunu açıkladı.

Watkins, “İçine girdiğimde 1. sezon için güçlü bir fikrim vardı, ardından 2., 3. sezon için planlarım vardı ve 4. sezon için bir bakıma” dedi. “Yani bu anlamda ileriye bakacak çok şey vardı. Ama bir kere yazmaya başladığımda, bu storylines ve bazı şeyler gelişti. Ve dediğiniz gibi, bir kere oyuncuları tanımaya başladım – Tom Felton’u düşünmeden Logan’ı artık yazamıyorum. ”

Bu kesinlikle potansiyel bir ikinci sezon için iyi işaretler.

Sezon 2 için ümit veren taraftarlar, bu YouTube bilim kurgu serisine ilk cevabın olumlu olduğunu bilmekten mutluluk duyacaktır. Kökeni , Çürük Domates’te% 71 Domatesmetre ve% 80 İzleyici Puanı kazandı .

YOUTUBE’NİN YENİ ‘TEK SICAK’ STRATEJİSİ İKİNCİ BİR SEZON ALAN ORJİNİ ETKİLEYECEK ?

2019’dan başlayarak, YouTube ödeme duvarını kaldırmak ve orijinal programlamasını ücretsiz olarak yayınlamak için kullanılabilir hale getirmek için adımlar atacaktır .

Bir YouTube temsilcisi , “2019’a baktığımızda, daha çok küresel bir hayran kitlesinin artan talebini karşılamak için YouTube Orijinalleri reklamımızın desteklenmesini sağlamak için senaryo programlamaya ve kaymaya yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi . “Orijinal stratejimizin bir sonraki aşaması, YouTube Orijinal içerik oluşturucularımızın izleyicisini genişletecek ve reklamverenlere YouTube nesline ulaşan inanılmaz içerik sağlayacaktır.”

Çeşitlilik makalesi, 2020 yılına kadar tüm YouTube Orijinallerinin “tüm YouTube kullanıcıları için ücretsiz pencerelerde” kullanılabileceğini, ancak yakın vadede Cobra Ka i’nin 2. Sezonu gibi bazı yapımların geride kalacağını bildirmeye devam ediyor. ödeme duvarı. YouTube, kodlanmış programlamaya yatırım yapmaya devam edeceğinden, bu, Origin’in bir Sezon 2 siparişi alma şansını doğrudan etkilememelidir  .

BEDAVA ORİJİN EPİSODU 3’Ü NASIL İZLE ATABİLİRİM ?

Ücretsiz bir YouTube Premium deneme sürümüne kaydolarak , tüm Kökenleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz . Decider kısa bir süre önce, Origin Season 1’in tümünün ücretsiz olarak nasıl yayınlanacağına dair adım adım bir kılavuz yayınladı .

BİR ORJİN SEZONU 2 OLACAK mı?

İkinci bir Orijin mevsimi hakkında resmi bir kelime yok , ancak yukarıdaki bilgilere dayanarak, YouTube’un ek bir sezon sipariş etmesi için çok iyi bir şans olduğuna inanıyoruz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.