Orhanlı köyüne yoğun talep başladı

Seferihisar ilçesinde en çok orman vasfına sahip araziyi barındıran Orhanlı Mahallesi (köyü) jeotermal su haberleri ile son zamanda arsa satışları ile çok talep görmeye başladı. 


Korona virüs nedeniyle bahçeye tarlaya yönelen vatandaşların özellikle şehrin uzak bölgelerinde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama oldu. Covid-19 sonrası şehirden uzak bölgelerde yer alan köy evi ve arsa fiyatları artış gösterdi. Özellikle Seferihisar’da Orhanlı ve Beyler köyleri arazi ve ev satışlarında yıllardır satılmayı bekleyen evler 1 günde alıcı buldu. 

Orhanlı’da üç günde 26 arsa satıldı


Küçük Menderes Enerji Petrol Jeotermal Maden A.Ş tarafından Seferihisar Orhanlı Mahalleri’ndeki aramada yapılacak olması bölgede fiyatların kıpırdamasına yol açtı, Orhanlı mahallesinde yaşayan Orhanlılı Ahmet Çolak, köyde son üç günde gözle görülen bir hareket olduğunun altını çizerken ” 3 gün içinde 26 tane arsa satışı oldu ve bunları satın alanlar hep İstanbullu, Jeotermal haberinden sonra talep arttı, Orhanlı köyümüz en çok ormana ve suya sahip yer bu sıcak suyla birleştirilirse burada tesis yapılırsa gerçekten farklı bir çehreye kavuşuruz, köyde olduğum için herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, telefon numaram 0554 717 25 70 herkes kaydedebilir. ” dedi.

 

pubg uc

1 Yorum

  1. Birlesip Orhanlı koyunun icinden gecen yolu yaptirsinlar. Yillardir parke tasi dosenmis egri cukur yoldan hic rahatsiz degiller. Giris ve cikista yollar asfalt yapilmis fakat koyun ici rezalet. Kimsede bir sey yapmiyor. Duzeltelim demiyor. Termal yspsalar ne olur?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.