Orhanlı köyüne destek için çıkarma yaptılar

Orhanlı Köyü’nde geçtiğimiz aylarda Jeotermal Elektrik Santrali (JES)’in  kurulmaması için köy sakinleri eylem gerçekleştirmişti. Tarım alanlarına JES istemeyen halkın mücadelesine Cumhuriyet Halk Partisi destek oldu.

CHP Seferihisar İlçe Örgütü’nün hazırladığı JES raporu açıklaması sonrası köye yapılan ziyarette,CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu Başkanı Ali Öztunç, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Parti Meclisi üyesi Gizem Özcan, CHP Aydın milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP Manisa Milletvekili Ali Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile partililer katıldı.

Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu Başkanı Ali Öztunç köy halkına yaptığı açıklamada köy halkının yanında olduklarını belirterek “Tarım alanları Orhanlı için büyük önem taşıyor. Bizler bu konuda her zaman yanınızdayız, hukuki destek vermeye hazırız. Ama öncelikle sizlerin vatandaşlar olarak birlik ve beraberlik içinde olması çok önemlidir. Mücadeleyi siz yapacaksınız biz size destek olacağız. Kadınlar bu mücadeleye öncü olmalı erkekler de yanında onlara destek olmalı. Sizler bunları yapın ki bizler de her daim yanınızda oluruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.