Orhanlı Köyü’ne de Beton Santrali

Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Seferihisar’da yapacağı Yeni Orhanlı Göleti ve Malzeme Ocakları için başvuru yaptı. Orhanlı Köyü’nede Hazır Beton Tesisi

Müdürlük, proje kapsamında bölgede yıkama eleme tesisi ve beton santrali kuracak. ÇED dosyasına göre DSİ, bölgede Aşılıçay Deresi üzerinde Yeniorhanlı Göleti, gölete su aktaracak olan derivasyon yapıları, gölet tesislerinin inşasında kullanılmak üzere 4 adet malzeme ocağı, kaya malzemenin kırılıp yıkanıp eleneceği Kırma-Yıkama-Eleme Tesisi ve beton ihtiyacının karşılanacağı Hazır Beton Tesisi kuracak.

3213 sayılı Maden Kanunu’na göre İzmir İl Özel İdaresi’ne ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne Hammadde Üretim İzni başvurularını daha önce yapan DSİ üretim ruhsatını aldıktan sonra çalışmalara kesin olarak başlayacak.

Proje kapsamında inşaat aşamasında; gölet ve yardımcı ünitelerin inşaatında ihtiyaç duyulan malzeme ihtiyacını karşılamak amacıyla 3 adet geçirimsiz ve 2 adet kaya malzeme ocağı işletilecek.

 

 

pubg uc

1 Yorum

  1. NE AKILSIZ BİR GAZETE BU YAAA
    DEVLET SU İŞLERİ HALKA HİZMET EDECEK BARAJ GÖLET YAPAR VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNAR…
    DEVLET SU İŞLERİNİN NE YAPTIĞINI BİLMEYEN BEYİNSİZ TAKIMI OLMAYIN…

    BİR DE TABİR VARDIR.. KİM HIYAR GÖSTERİRSE BİR AVUÇ TUZ ALIP KOŞMAYIN…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.