Öğretmenler Kokteylde Buluştu

 

 Seferihisar Belediyesi tarafından yoğun yağış sebebiyle Perşembe gününe alınan Öğretmenler Günü kutlama programında öğretmenler bir araya geldi. 

Seferihisar Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kokteylde. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer öğretmenleri salon kapısında eşi Neptün Soyer’le birlikte karşıladı.

Öğretmenler gününde Seferihisar ilçesinde bulanan bütün okul öğretmenlerine hediye olarak kravat ve fular hediye eden Tunç Soyer gece de yaptığı konuşmada” Bu topraklarda öğretmenin önemi hep çok olmuştur. Çünkü hep hareketli hep sancılı hep zor günler yaşanmıştır. Her zaman öğretmenlerimiz için içimizde umut taşımışızdır. Çünkü o zorluklar sıkıntılar hep sizlerin ışığıyla aydınlanacak umudu hep içimizdedir. Bugün yine benzer bir durum içerisindeyiz. Bugün yine içimizi karartan çok sebep var, ama emin olun sizlerin güzel yüzlerini gördükçe sizlerin mücadele ve mesleğinizi yapma azmini gördükçe umudumuz büyüyor çünkü hakikaten bu topraklar üzerinde yaşayan insanlar başka ufukları zenginlikleri yaşayabilecek insanların toprakları. O nedenle her zaman olduğu gibi sizlere çok iş düşüyor ve biz sizlerden çok umutluyuz çocuklarımızın özgür aydınlık düşünceli bir bireyler olması için yürüttüğünüz bu çok anlamlı mücadelede hepinize kolaylıklar diliyor hepinizin emeği önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. Seferihisar’da bunu istiyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.

 

Öğretmenler Günü kutlaması kokteyl ve canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

DSC_7091

 

 

DSC_7103 DSC_7112 DSC_7126 DSC_7133 DSC_7149 DSC_7152 DSC_7153 DSC_7161 DSC_7204

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.