Nişancı’nın Bomba Etkisi Yaratacak Kaseti

Büyük Lokma Ye Ama…

Akp’nin yeni ilçe başkanı bundan 6 ay önce öyle bir laf etmişti ki…

Seferihisar Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı’na 30 Mart seçimlerinde belediye başkan adayı olarak giren, parti içerisinde büyük bir infiale yol açan ve CHP’ye karşı ikinci kez kaybeden Hamit Nişancı getirildi.

30 Mart 2014 yerel seçimler öncesi AKP’nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı olan Hamit Nişancı, Belediye Kültür Merkezi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın da katıldığı seçim startının verildiği mitingde çok iddialı konuşmuştu. Yaklaşık bin kişi önünde ve kameralar karşısında konuşan Nişancı; “İzmir ve ilçeleri içerisinde en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı olmazsam, bir daha siyasetin kapısının önünden geçmem” demişti.
O konuşmasında büyük alkış alan Nişancı, bırakın seçimleri kazanmayı Seferihisar tarihinin en farklı mağlubiyetini alan Başkan adayı oldu.

Eski Belediye Başkanı Nişancı’nın o günkü söylemini hatırlayanlar ise, seçimlerin ardından artık “Hamit Nişancı siyaseti bıraktı” olarak yorumlamış, iki kez üst üste aldığı mağlubiyeti kabullenip tekrar siyasete atılmayacağını düşünmüştü.
Fakat Nişancı söylediğinin aksini yaptı! Uzun uğraşlar sonucunda, gizli yürütülen kulis çalışmalarıyla AKP’nin ilçe başkanı olmayı başardı.

Şimdi bizde buradan Sayın Nişancı’nın ilçe başkanlığını tebrik ederek hayırlı olmasını diliyoruz. Kapısından geçmeyeceği siyasetin yeni sayfasında da söylemleri ve icraatlarının takipçisi olacağımızı belirtiyor, “Bundan sonra büyük lokma ye ama büyük söz konuşma” diyoruz.

 

İŞTE O AÇIKLAMANIN GÖRÜNTÜLERİ

 

n

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.