Nişancı Duyunca Çok Bozulacak

 

Tanju Çolak öyle bir laf etmişti ki…

Eski futbolcu Tanju Çolak siyasete atıldı, Urla Ak Parti’den aday adayı oldu. Aday yapılmayan Çolak, Meclis Listesi’ne yazıldı. Adaylığını açıklarken Seferihisar’ın son yıllardaki değişiminden bahseden Tanju, eylül ayında Urla’nın Seferihisar’la Çeşme’nin çok gerisinde kaldığını söylemişti.

Bu açıklamadan habersiz olan Ak Parti Seferihisar Belediyesi Başkan Adayı Hamit Nişancı’da, Seferihisar’ın son yıllardaki ünlü akımından rahatsızlığını ortaya çıkardığı konuşmasında; “Onların ünlüleri varsa bizim de gol kralımız var diyerek Urla Ak Parti Meclis Aday Adayı Tanju Çolak’ı sahneye davet etti ve elini kaldırdı. Mitingi izleyenler, Nişancı acaba Tanju’nun iki ay önce söylediklerini bilse yine elini kaldırır mıydı yorumları yaptı.

Oysa ki bundan 5 yıl önce Urla, Seferihisar’ın çok önündeydi. Kavak Yelleri dizisi bile Tunç Soyer yönetime gelene kadar Sığacık’ta yaptığı çekimleri Urla diye veriyor ve mevcut belediye Başkanı Nişancı bunu hiç önemsemiyordu.

Son beş yılda Seferihisar’a hiçbir şey yapılmadığını iddia eden Nişancı’nın elini kaldırdığı eski futbolcu Tanju Çolak’ın 28 Eylül 2013 günü şu açıklamayı yapmıştı:

“…Çünkü İzmir çok güzel bir şehir ve önemli bir turizm bölgesi. Turizm yönüyle gelişmiş olan Seferihisar ve Çeşme arasında bir Urla kalmış. Urla’da hiçbir şey yok, köy gibi. Bunu bizim değiştirmemiz lazım. Düşünceleri değiştirip, oraya yeni güzellikleri sunmamız gerekiyor.”

 

Tanju Tanju2 1922098_1474786516067995_630672590_n

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.