Nikah Kağıdı Seferihisar’da Sahneye Çıktı

Seferihisar Belediyesi Tiyatro Eğitmeni ve Narlıdere Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Vedat Murat Güzel’den ders alan amatör gönüllüler Seferihisar Yeni Kültür Merkezi’nde usta tiyatroculara taş çıkarttı.

 

 

Hayatlarında hiçbir oyunculuk deneyimi olmayan 6 amatör oyuncu İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören miniklere yardım için Sanat Yönetmeni Vedat Murat Güzel önderliğinde  Vize danışmanı Berfu Kömürcü, Çiftçi Ahmet Andaş, Medikalci Kaan Gürkaynak, Fizyoterapist Mehmet Kıyak, Mali Müşavir Özen Özsoy ve Çevirmen Sevda Kılıç, “İzmir Amatör Gönüller Tiyatrosu” adlı tiyatro grubunu kurarak ilk oyunculuk deneyimleri olan “Nikah Kağıdı” adlı oyun ile oyunculuk aşkıyla sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

 

Oyundan elde edilen gelirle hasta çocukların tedavisi için gerekli cihaz ve ekipmanların alınacağını belirten genç amatör oyuncular; hasta çocukların tedavisine destek olmak için harekete geçtiklerini belirterek, “Bizim oynarken, seyircinin de izlerken keyif alacağı bir oyun hazırladık. Uzun özverili bir prova süreci ile oyunumuzu İzmir’in her ilçesinde sunmak için hazırlanıyoruz” diye konuştular.

 

 

DSC_4474 DSC_4480 DSC_4501 DSC_4507 DSC_4523

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.