Neptün Soyer, Sığacık Esnafıyla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Eşi ve KÖYKOOP Başkanı Neptün Soyer, Sığacık Esnafıyla buluştu

Sığacıkta yaşanan tsunami felaketi ve pandemi sebebiyle mağdur olan esnaf ile bir araya gelen Neptün Soyer ” Seferihisar turizmininin kalbi olan Sığacık’a desteğimiz hep sürecek” dedi. 


Sığacık Atatürk parkında gerçekleşen buluşmaya Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi, Sığacık Muhtarı Yaşar Keleş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata  Seferihisar Belediye Başkanı Eşi Fatma Yetişkin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları katıldı.


  Neptün Soyer, Sığacıkta yıllarca turizm tesisi işlettiğini ve esnaf olmanın zorluklarını bildiğini belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tsunami de zarar gören Sığacık mahallesinde ikamet eden 137 vatandaşımıza 1.267.000 TL, nakdi yardım yapıldı. Sığacıkta zarar gören vatandaşlarımız ve esnafımıza el birliği ile destek olduk, ayrıca Seferihisar Belediyesi tarafından 46 İşletmeye ve konuta temizlik yapıldı.Kaleiçinde vatandaşların tsunamide kullanılmaz hale gelen beyaz eşyaları belediyemiz tarafından alındı. Vatandaşa özel temizlik şirketinden ücretsiz koltuk yıkama desteği sağlandı. Balıkçılar bölgesinde kırılan tüm camlar Seferihisar Belediyesi tarafından değiştirildi.” dedi. 


Sezonun güzel geçmesi ve esnafın yüzünün gülmesini istediğini belirten Neptün Soyer, esnafın yoğun olarak Kaleiçi trafiğinin kapanması isteğini İzmir UKOME ile birlikte Seferihisar Belediyesi tarafından kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.