Necat Hepkon Devlet Hastanesinde Zorunlu Sevk Dönemi Bitti

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesinde eksiklik duyulan tanı ve görüntüleme cihazları yenilendi. Bilgisayarlı tomografi cihazında yapılan revizyon, yenilenen dijital röntgen ve renkli dopler ultrason cihazı ile tanı ve tedavideki görüntüleme sorunu çözüldü.Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi tomografi, röntgen ve ultrason cihazı eksikliği sebebiyle hastalarını, teşhis ve tedavi için gerekli cihazların olduğu başka hastanelere sevk etmek zorunda kalıyordu. Konu Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Akif Sözen ve AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne iletildi. Eksik cihazlar, İl Sağlık Müdürlüğünün girişimiyle Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesine teslim edildi.


2 milyon değerinde bir yatırım


Eksik olan görüntüleme cihazlarının yenilenmesinin ardından konuşan Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Akif Sözen, “Görüntüleme cihazlarımızda ihtiyaç duyduğumuz gerekli iyileştirmeler ve yenileştirmeler yapıldı. Bu çalışmayla hastanemize 2 milyon TL değerinde bir yatırım yapılmış oldu. Böylece hastanemizin cihaz anlamında hiçbir eksiği kalmadı” ifadelerini kullandı.

 
Cihaz eksikliği sebebiyle hastaların tanı ve tedavisinde zorunlu sevler yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen Seferihisar Necat Hepkon Devlet Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Sağlam, “Görüntüleme cihazlarındaki eksiklerimiz sebebiyle tanı süreçlerinde hastalarımızı cihazların bulunduğu başka hastanelere zorunlu sevk yapmak zorunda kalıyorduk. Cihazlarımızın tamamlanmasıyla zorunlu sevk sorunun önüne geçtik. Yeni cihazlarımız teşhis ve tedavilerde çok daha etkin cihazlar. Böylelikle hastalarımızın tanı ve tedavisindeki görüntüleme ihtiyacımız tamamen giderilmiş oldu” dedi.

 
Seferihisar’da sağlık hizmetleri öncelikli konularımızdan


Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesindeki görüntüleme cihazlarının yenilenmesinden sonra İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Burak Öztop’a teşekkür ziyareti gerçekleştiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Hastanemizdeki eksiklerle yakından ilgilenen ve eksikliğin hızla tamamlanması noktasında özen gösteren İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu konu vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bize en çok iletilen konulardan biriydi. Seferihisar’da sağlık hizmetleri bizim öncelikli konularımızdan. Nüfusu hızla artan ilçemizde sağlık hizmetlerinin aksamaması noktasında tüm sağlık kuruluşlarımız büyük çaba gösteriyor. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirip eksikliklerin takibini yapıyor, vatandaşımızın ve sağlık çalışanlarımızın imkanlarının iyileştirilmesinde katkı sunmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.