Mutlu Yuvaya Bir Destek de Beşiktaşlılardan

Seferihisar Beşiktaşlılar Derneği, Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’ndaki kulübeleri boyadı.

Ülke genelinde Mutlu Yuva Seferberliği adı altında başlatılan kampanyayla yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı yuvası olan İsmet Sungurbey  Sokak Hayvanları Yuvası’na bir destek daha geldi. Seferihisar Beşiktaşlılar Derneği, Seferihisar Hayvanseverler Derneği (SEHAYDER) ve Seferihisar Belediyesi’ni ortaklığıyla, 150 sokak hayvanına ev sahipliği yapan yuvanın kış mevsimi öncesi bakımlarını yaptı. Yuvada dokuz adet padokta bulunan 20 adet kulübe boyandı ve su ve soğuk geçirmez şıngılla kaplandı.

Yaptıkları çalışmayla ilgili bilgiler veren Seferihisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bülent Önaçan; “Geçtiğimiz günlerde SEHAYDER Başkanı Fevziye Kanat, yuvadaki kulübelerin boyanmasıyla ilgili bizimle görüştü. Bizde derneğimizde hemen gündeme getirerek bu çalışmayı yapmaya karar aldık. Çok da güzel olduğunu düşünüyoruz. Sokak Hayvanlarıyla ilgili kış mevsimi öncesi birşeyler yapmak bizi de mutlu etti. Bize bu fırsatı sunan SEHAYDER’e Seferihisar’a beş yıldızlı bu yuvayı kazandıran Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ediyoruz “ dedi.

DSC_4909 DSC_4905 DSC_4901 DSC_4895 DSC_4892 DSC_4872

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.