Mustang Seferihisar’da Gösterimde

In this Tuesday, Feb. 9, 2016 photo, cast members Tugba Sunguroglu, from top left clockwise, director Deniz Gamze Erguven, Elit Iscan, Doga Zeynep Doguslu, Gunes Sensoy and Ilayda Akdogan from the film, "Mustang," pose for a portrait in West Hollywood, Calif. The 88th Academy Awards Best Foreign Language Film nominee "Mustang" is a unique case, being a Turkish language and made film submitted for consideration by France, and also for being the only narrative feature nominated from a female director, Erguven. The Oscars will be presented on Sunday, Feb. 28, in Los Angeles. (Photo by Rich Fury/Invision/AP)

!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında, Festivalin İstanbul’daki son üç günü, 26-27-28 Şubat tarihlerinde İstanbul gösterimleri ile eşzamanlı gösterilecek 5 film alternatif dağıtım projesi !f ² ile aynı anda 33 şehirde 50 noktada izlenebilecek.

Mustang Ön Plana Çıkıyor

Özellikle İspanya Sinema Akademisi tarafından verilen Goya Ödüllerinde En iyi Avrupa Filmi, Cannes Film Festivali’nde Label Europa Cinemas ödülü, Saraybosna Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllüleri, Chicago, Seville ve Valladolid Film Festivalleri’nden Seyirci Ödülleri, Avrupa’nın Oscar’ları olarak nitelendirilen Avrupa Film Ödülleri’nde FIPRESCI tarafından verilen Keşif Ödülü ve Oscar ödüllerinde Yabancı Dilde En İyi Film adayı olan Deniz Gamze Ergüven’in yönettiği ‘Mustang’ Seferihisar’da izlenebileceklerden.

 

 

Sizde Seferihisar Gençbank ekibinin desteğiyle “Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezinde” bu keyfe ortak olabilirsiniz.

26 Şubat Cuma / 19:00 / Ormana Doğru
27 Şubat Cumartesi / 13:00 / Mustang
27 Şubat Cumartesi / 16:00 / Hızın Kızları
28 Şubat Pazar / 13:00 / Sonita
28 Şubat Pazar / 16:00 / Cennet

Bilet Satış Noktaları: Salı-Cuma günleri pazarlarda, Çarşamba günleri Merkez’de stand satışları- Belediye Danışma – Gençbank Ofisinden bağış karşılığı biletlerinizi temin edebilirsiniz.

*Bilet satışlarından elde edilecek gelir, Seferihisar Sokak Hayvanları Yuvasına mama bağışı olarak kullanılacaktır.
*Bilgi için: 0542 436 1471

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.