Muhteşem Manzaralı Lokanta Misafirlerini Bekliyor

Muhteşem Sığacık Körfezi manzarasıyla doyumsuz bir seyir keyfi sunan Lokanta açıldı. Teos Yazar Evi alt katında bulunan Lokanta, haftanın her günü hizmet verecek. Lokanta, Seferihisar’ın “Gelin ve Damat” adayları için de eşsiz bir nişan ve düğün mekanı olacak.

Lokanta’nın açılışı 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen kokteylle yapıldı. Seferihisar Belediyesi’ne ait Teos Yazar Evi alt katında açılan Lokanta, Seferihisar Jeotermal AŞ tarafından işletilecek. Lokanta, sabah kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri seçenekleri sunacak.

Lokanta ile ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Teos Yazar Evi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Teos Kültür, Sanat Derneği’yle yürüttüğümüz işbirliğiyle beraber geçtiğimiz yıldan beri muhteşem kültür, sanat, felsefe buluşmalarına ev sahipliği yapıyor. Binamızın orta katı Yazar Evi tarafından kullanılıyor. En üst katta 4 suit odamız var. Bu odaları hem buluşmalar için gelen misafirlerimiz, hem de kitaplarını burada yazmak isteyen yazarlar için kullanıyoruz. En alt katta restoran katımız. Bugünden itibaren restoranımız “Lokanta” ismiyle açıldı. Çok tecrübeli bir ekip Lokanta’nın başında. Bundan böyle eşsiz bir manzara eşliğinde, muhteşem lezzetler sunacaklar. Ayrıca Lokanta, Seferihisar’ın “Gelin ve Damat” adayları için de eşsiz bir nişan ve düğün mekanı olacak. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sığacık Mahallesi Teos Caddesi No:8’de açılan Lokanta’yla ilgili bilgi ve rezervasyon için 05342711190 nolu telefonu arayabilirsiniz.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.