Seferihisar Çolak İbrahim Bey mahallesi muhtarı Özkan Özdemir sahibi olduğu sigorta acentesinde yaptığı işleri bıraktı sadece mahallesine doğalgaz gelmesi için 1 yıl uğraştı ve sonunda başardı. 


Siyasi isimlerden , İzmir Gaz yetkililerine kadar gezmedik kişi ve çalmadık kapı bırakmayan Muhtar Özkan Özdemir’in çabaları sonuç verdi ve Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde 5 ekiple doğalgaz çalışmaları başladı. Camikebir ve Hıdırlık mahallesinde kullanımına başlanan doğalgaz için kendi mahallesinde olmamasının büyük bir eksik olduğunun altına çizen Muhtar Özkan Özdemir ” Ben bu koltuğa hizmet için oturdum, muhtarlık çok yetkisi olmayan bir resmi kurum gibi algılansa da siz çalışırsanız mahalleniz için bir şeyler yapmak isterseniz başarırsınız, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve DHA bölge muhabiri Evrim Ataman’a teşekkür ederim, mahallemde ikamet eden herkese çağrıda bulunmak istiyorum hatlar döşendikten sonra mutlaka abonelik işlemlerini tamamlayalım” dedi. 

 
Editör notu: Seferihisar’da doğalgaz kullanımı ortalama faturası 2+1 ev için bir ay boyunca ısıtma (22 derece-sıcak su-mutfak gazı) 350 ve 525 TL arasında gelmekte. bu kombi cihazınızın yoğuşma özelliği, evinizdeki yalıtım durumuna, kullanılan kalorifer petek sayısı ve aktif olmasına göre farklılık gösterecektir.

   

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.