Muharrem Gülpınar 5/A Yabancı Dil sınıfı online eğitim ile tanıştı

Koronavirüs salgını nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından 23.03.2020 Pazartesi günü evde uzaktan eğitim süreci başlıyor.

Sürecin başlamasına kısa bir süre kala Seferihisar Muharrem Gülpınar Ortaokulu ingilizce öğretmeni Bahriye Kaya internet üzerinden öğrencileri ile görüntülü görüşerek öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya ve ders işlemeye başladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Pandemik boyuta ulaşan Koronavirus nedeniyle okulların tatil olması öğrencilerde oluşabilecek güven kaybı ve kaygı yaşaması hususuna dikkat çekerken ingilizce öğretmeni Bahriye Kaya, 5/A yabancı dil sınıfı öğrencileri ile tatil sürecinde ders işliyor, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarına yardımcı oluyor.

Öğretmen ve öğrencileri “Zoom Meeting” ile canlı toplantı imkanı sağlayan web 2 aracını kullanarak günün belirli saatlerinde bir araya gelen öğrenciler karantina günlerinde evde geçen zamanı en değerli şekilde kullanıyorlar. Daha önce de web 2 araçları ile çeşitli çalışmalar ve projeler yapan öğrenciler ilk defa böyle bir online eğitim sürecini öğretmenleri Bahriye Kaya ile daha önceden test etme fırsatı bularak bir nevi yeni sürece erken alışmış oldular.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.