Muharrem Ayı Müjdeyle Geldi

3 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen Ekim ayı olağan meclis toplantısında, Camikebir Mahallesi Sanayi Sitesi arkasında olan belediyeye ait arsa, Seferihisar Alevi Kültür Derneği’ne oy birliğiyle tahsis edildi.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cemevleri toplumumuzun bir parçası ve maalesef ilçemizde olmaması Alevi vatandaşlarımızın ibadetleri konusunda hep bir eksiklik yarattı. Bugün müjdeli haberi verebilecek duruma nihayet gelebildik.

Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle geçirdiğimiz kararla, Seferihisar Alevi Kültür Derneği’yle Sanayi Sitesi arkasında inşa edilecek  Cemevi, Alevi yurttaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirmelerini sağlayacak.Ayrıca birçok kültürel ve sanatsal etkinlik ve toplantılara ev sahipliği yapacak bir sosyal tesis de hizmete girecek. Seferihisar’da dil, din, ırk, renk, mezhep ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, Muharrem ayının birlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

 

pubg uc

1 Yorum

  1. Girişimci Eğitmem
    3 şirket, 10 hizmet markası ve 12 eğitim markası ile; e-ticaret, turizm, iklimlendirme, tekstil, gayrimenkul, organizasyon, yeme içme, satış ve pazarlama ile satış sonrası hizmetler başta olmak üzere kişi ve kurumlara profesyonel eğitim, danışmanlık ve koçluk desteği sunuyorum.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #orhangürbüz #eğitmen #danışman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.