Misafiriniz Var!

Seferihisar Belediyesi çalışanları ve gönüllülerden oluşan Sosyal Doku Ekibi, ilçedeki tüm evleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini tesbit edecek.

İlçenin tüm mahalle ve sokaklarında gerçekleştirilecek çalışmayla, vatandaşların istekleri, eleştirileri ve görüşleri analiz edilecek. Toplanacak bilgilerle, Belediye’nin doğru ve yerinde hizmet etmesi sağlanacak.  Vatandaşların,  Belediye’nin yaptığı çalışmaları ve hizmetleri değerlendirmeleri ve bu çerçevede yapacakları öneriler şikayet ve eleştiriler bir rapor haline getirilecek. Böylelikle, ihtiyaç sahibi kişilerin sosyo-ekonomik verilerine erişilecek, hangi mahalleye, hangi sokağa hangi hizmetlerin öncelikli olarak ulaştırılması  gerektiği tesbit edilecek.

Öğrencilerin, gönüllülerin ve belediye personellerinin de içinde bulunduğu yaklaşık 20 kişiden oluşan Sosyal Doku Çalışma Ekibi Seferihisarlılara misafir olmaya başladı. Sosyal doku ekibi kapınızı çaldığı zaman, kendilerini tanıtacak kartlarla önce sizi bilgilendirecek, ardından sizleri dinleyecek.

Başladıkları çalışmayla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer amaçlarının Seferihisar’da yaşayanların yaşam kalitesini arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek olduğunu söyledi. Başkan Soyer, “ Bu çalışmanın en önemli yanı, çalışma ekibinin çoğunun Seferihisar Gönüllülerinden oluşması. Tüm halkımızdan, kapılarını çalan ekibi tanıdıktan sonra  soracakları  soruları samimiyetle  cevaplamalarını ve çalışmalarla ilgili düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Bu çalışmaya katılmayı arzu eden yeni gönüllülerle çalışma alanını genişletmeyi, daha çok haneye ve vatandaşımıza ulaşarak öncelikle  yapılması gerekenleri bu cevaplar doğrultusunda  belirmeyi arzu ediyoruz. Seferihisar hepimizin ve yapacaklarımızı Seferihisarlılarla birlikte belirleyelim  istiyoruz.” dedi.

Detaylı bilgi ve iletişim için: 444 7 743/206

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.