Milli Mücadelenin Bir Asrı

Milli Mücadelenin 100. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü, Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Seferihisar Atatürk Meydanı’nda çelenk sunmayla başlayan 19 Mayıs programı, çeşitli etkinlikler ile devam etti.

Kutlama Programına  Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, Seferihisar Başsavcısı Oğuzhan Sel, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Siyasi partilerin İlçe Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçede düzenlenen yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle başlayan törenler, Seferihisar Belediyesi Tekvando takımı,Seferihisar Halk Eğitim Merkezi halk oyunları gösterileriyle devam etti.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin;‘’Sev­gi­li gençler binlerce şehit ve­re­rek sı­kın­tı ve yok­luk­lar için­de büyük öz­ve­ri­ler­le ku­ru­lan Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti siz­le­re ema­net­tir. Bu de­ğer­li ema­ne­ti ya­şat­mak ve son­su­za kadar ko­ru­mak, ge­lecek ku­şak­la­ra ak­tar­mak en önem­li görev ve so­rum­lu­lu­ğu­muz­dur. Yakın bir ge­le­cek­te ülke yö­ne­ti­min­de söz sa­hi­bi ola­cak ve Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti’ni omuz­la­rı­nız­da yük­sel­te­cek­si­niz. Ül­ke­mi­zi Mus­ta­fa Kemal Atatürk’ün gös­ter­di­ği Çağ­daş me­de­ni­yet se­vi­ye­si­ne siz­ler ta­şı­ya­cak­sı­nız. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. ” diyerek gençlere seslendi.



Milli Mücadelenin 100. Yılı Seferihisar’da Kutlandı



Milli Mücadelenin 100. Yılı Seferihisar’da Kutlandı

Milli Mücadelenin 100. Yılı Seferihisar’da Kutlandı
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.