MHP’li Başkan Şeremet’e Pankart Davası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, parti binasına astığı pankart sebebiyle mahkemelik oldu.

Seferihisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, parti binasının duvarına “Hırsızlık Oğuldan Babaya Değil, Babadan Oğula Geçer“ yazılı pankart astırmış, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin pankartı kaldırma girişimi üzerine de mahkeme emri olmadığı gerekçesiyle karşı çıkmıştı. Başkan Şeremet’e, eski bakanlar Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler, Zafer Çağlayan olmak üzere devlet büyüklerine hakaretten dava açıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, “Bizim orada yazdığımız kullandığımız sadece bir söz ve yüzü belli olmayan fotoğraflar. Kimse hakkında alelade hırsız demiyoruz, sayın eski bakanlarımızın neden gocunup dava açtıklarını bilmiyorum; şimdi dava sürecini bekliyoruz galiba yarası olan gocunuyor“ dedi.

 

DSC_4876 MG_0290

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.