MHP’den Örnek Ziyaret

MHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nail Gökdeniz, İlçe Başkanı Ahmet Şeremet ve yönetim kurulu Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.

Elinde çiçekle Başkan Soyer’i ziyarete gelen MHP Adayı Gökdeniz; “Biz hepimiz biriz. Sonuçta kazanan bu memleket olacak. Bu bir yarış. Size de başarılı çalışmalarınız nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında; “Gerçekten ihtiyacımız olan siyaset, bu siyaset. Birbirini paçasından çekiştirmek, kişisel kavgalar değil. Bu zihniyet maalesef zarar veriyor.  Siyaset kültürünün değişmesi lazım. Bu nezaketi korumak lazım.  Hizmet üzerinden yarışmak, performansları geliştirmeye çalışmak lazım. Siyaseti hayatımızın odağı olmaktan çıkartıp, bir arada yaşama kültürünü geliştirmeliyiz. Hepimiz bu memleketi seviyoruz. Ben bir yanından, siz bir yanından bakacaksınız ki, orta noktada memleketi geliştirecek noktada buluşalım. Herkes aynı şeyi düşünürse ileriye gidemeyiz. Görüş farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu düşünüyorum. Ziyaretinizden onur duydum, iyi ki varsınız” dedi.

Ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından, Belediye Başkanı Tunç Soyer, misafirlerini belediyenin dışına kadar geçirerek uğurladı.

 

20140203_182662 20140203_182664

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.