Meydan Projesi Temeli Atılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Seferihisar Belediyesi, “Yavaş Şehir”in yeni cazibe merkezlerinden birisi olmaya aday “Dutlaraltı Meydan Projesi”nin temelini Cumartesi günü atıyor.

Seferihisar, yeni bir meydan kazanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilecek olan meydan projesinin temeli, 31 Mayıs Cumartesi günü atılıyor. Temel atma töreni, saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Seferihisar Belediyesi’ne ait arsa üzerinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tesis, ilçenin kültür ve sanat hayatına canlılık getirecek. 13 bin metrekare alan üzerinde planlanan, sergi ve fuaye alanları, çok amaçlı salon, kafeterya gibi bölümlerden oluşacak olan Seferihisar Meydan Projesi Şubat 2015’te tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. 833 metrekaresi kültür merkezi, 526 metrekaresi ise atölye binalarından oluşacak olan tesiste, araç otoparkının yanı sıra bisiklet ve motorsiklet park alanları da yer alacak.

Kültür Merkezi’nin çevresinde özel bir düzenleme gerçekleştirecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları, oturma bölümleri ve peyzajıyla ilçe halkına özel ve geniş bir meydan armağan edecek.

 

s224390 s252624 (1) s558784

 

 

pubg uc

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.