Metin Feyzioğlu Seferihisar’dan Seslendi

MİLLETİMİZ “HAYIR” DİYECEK

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Seferihisar’da gerçekleşen konferansta; “Milletimiz Allah’ın izniyle 16 Nisan’da hayır diyecek. Ve bu millet egemenliğine sahip çıkmaya devam edecek” dedi.

3 Mart Cuma günü Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferans, yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. TBB Başkanı Feyzioğlu, Seferihisar Belediyesi’ne gelişinde Başkan Vekili Ahmet Güney, Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP İlçe Yönetimi Üyesi ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer tarafından karşılandı.

Feyzioğlu Seferihisarlılara seslendiği konuşmasında 18 maddelik anayasa değişiklik paketinin altını imzalayanların maddeleri bilmediğini iddia etti. Feyzioğlu; “Bu anayasa değişikliği, küresel kuklaların önümüze dayattığı, altını imzalayanların bile ne yaptıklarını bilmediği bir paket. Aynı 2008’de kumpas davasında aldatıldık demeleri ve bebek katilini allayıp pullayıp barış gibi sunduklarında ne yaptıklarını bilmedikleri gibi” dedi.

Feyzioğlu, maddelerin içerisine sıkıştırılmış, saklanmış bir düzenlemenin olduğunu belirterek; “Paket, Başkanın eyalet tipi sistemi oluşturabilmesini sağlıyor. İstediği illerin yetkilerini kendisinin koyacağı bölgeler oluşturabiliyor. Yeni bir tüzel kişilik kurabiliyor.  Mevcut cumhurbaşkanı bunu kullanmak istemese de küresel kuklacılar, ertesi gün üstüne çöker” dedi.

Biz bu işi başaracağız diyen Feyzioğlu; “Umutsuzluk aşılanmasına izin vermeyin. Türkiye’nin bölünmesine hayır diyoruz. Particilik yapmadan egemenliğe sahip çıkmaya devam edelim. Ben eminim ki Türk Milleti tapuyu vermeyecek. Zafer, çok yakın” diyerek sözlerini tamamladı.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.