Meteoroloji uyardı: Fırtına var

Ege Bölgesi’nde kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın illeri için uyarıda bulunuldu. Ege Denizi’ndeki fırtına cuma akşamına kadar etkili olacak.

Kuzey Ege’de halen güney ve güneybatı yönlerden esmekte olan rüzgarın kuvvetini artırarak yarın (28.11.2018) öğle saatinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına, zamanla kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma günü (30.11.2018) akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İlimizde halen yerel olarak görülen sağanak yağışların bu geceden itibaren ilimiz kuzey ve batısından başlayarak şiddetini artıracağı; yarın (28.11.2018) il genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.