Mesleki Yeterlilik Belgesi Kursu Başlıyor

Hükümet hem iş gücü piyasasında arz-talep uyumunu artıracak hem de iş kazalarının önüne geçecek önemli adım attı. Bu kapsamda söz konusu tebliğ ile birçok meslekte MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunlu hale getirildi.

Güven Riziko Osgb ve Alberk QA Technic işbirliği ile 6645 sayılı kanunla birlikte yürürlüğe giren Zorunlu Mesleklerde Mesleki Yeterlilik Belgesi MYK Tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarının da katılacağı özellikle müteahhit ve inşaat çalışanlarını ilgilendiren bu seminer 28.11.2017 tarihinde saat 19:30 da Seferihisar Belediye Düğün Salonunda düzenlenecek.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli mesleklerde Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilen sınav ve belgelendirme kuruluşlarının gerçekleştireceği sınavlarda başarılı olan kişilerin 31.12.2017 tarihine kadar belge masrafı ile sınav ücreti İşsizlik Fonundan karşılanacaktır.

4447 SAYILI KANUNUN GEÇİÇİ 10 UNCU MADDESİNDE tanımlanan ve MYK Mesleki Yeterlilik Belgeli kişileri istihdam eden işverenlerin 48 aya kadar işveren prim desteğinden yararlanmasını sağlayan teşvik Bakanlar Kurulunun 2015/8321 sayılı kararı ile 31/12/2020 yılına kadar uzatılmıştır.

 

İLETİŞİM :0 232 462 62 12 GÜVEN RİZİKO ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

MYK LİSTESİ

*AHŞAP KALIPÇI

*ALÇI LEVHA UYGULAYICISI

*ALÇI SIVA UYGULAYICISI

*DUVARCI

*İSKELE KURULUM ELEMANI

*ISI YALITIMCISI

*SERAMİK KARO KAPLAMACISI

*SIVACI

*PVC DOĞRAMA MONTAJCISI

*BETONARME DEMİRCİSİ

*BETONCU

*İNŞAAT BOYACISI

*PANEL KALIPÇI

*SU YALITIMCISI

*İNŞAAT İŞÇİSİ

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.