Menüde Hoşaf ve Ekmek

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü Çanakkale Şehitlerimizi anmak için vatandaşlara ekmek, hoşaf ikram etti.


Seferihisar CHP ilçe binasında  düzenlenen Çanakkale Şehitlerinin anıldığı etkinlikte konuşan ilçe başkanı Senem Gürer Solak, “Başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu şartlarda vatanımızı düşmanlardan kurtaran milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.


CHP İlçe Örgütü tarafından Seferihisar Şehitliğinde çelenk sunma programı sonrasında gerçekleştirilen programda Çanakkale Savaşı’nda askerlere dağıtılan yemek menüsü ikram edildi.  Kahraman askerin ne şartlarda zafer kazandığını anımsatmak ve vatandaşın empati kurmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Çanakkale Savaşı sırasında askerin menüsü olan ekmek ve hoşaf ikram edildi.

Programa Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Gürhan Özata, CHP Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.