Masterler İlk Üç Şansını Zora Soktu

Ege masterler ligi C gurubu mücadelesinde Seferihisar Masterler ile Salihli masterler karşı karşıya geldi.

Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşma, Seferihisar sahasının bakımda olmasından dolayı Gümüldür sahasında oynandı.

Maça Salihli masterler kontrollü başlarken Seferihisar oldukça atak oynadı ve ilk 15 dakikada 3 net fırsatı bulan ve pozisyonlardan yararlanamayan da Seferihisar masterler oldu. Oynadığı futbolla şampiyonluğa oynayan Salihli Masterlere zor anlar yaşatan Seferihisar, gol yollarında ki sorununu bu maçta da çözemedi. Girdiği çok net pozisyonları değerlendiremeyen ve final paslarını iyi yapamayan Seferihisar aradığı golü bulamadı.

  1. Dakikadan itibaren oyunda dengeyi kuran Manisa ekibi aradığı golü Serdal Boyraz ile buldu. Seferihisar defansının arasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Boyraz, topu kaleci Ahmet Atar’ın yanından ağlara yolladı. İlk yarı da bu skorla sona erdi. 0-1

İkinci yarıya da atak başlayan takım Seferihisar masterler oldu. Salihli kalesini ablukaya alan ve pozisyonlar üreten Seferihisar maçı 1-1 e getirdi.  Serkan Bekri’nin şık ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Tolga Öder düzgün bir vuruşla takımına beraberliği getirdi.

Golden bir dakika sonra Salihli Masterler çok net bir fırsattan yararlanmadı. Seferihisar kalecisi Ahmet Atar karşı karşıya pozisyonda kalesini gole kapattı. Salihli Masterler Şampiyonluk yolunda ki rakibi Soma Masterlerın mağlup olduğu hafta da eline geçen fırsatı değerlendirmek için tüm hatlarıyla gol aramaya başladı. Kalesinde açıklar vermeye başladı. Seferihisar masterler eline geçen net fırsatları harcarken Salihli Masterlerın golü geldi. Salihli masterlerın ilk golünü de atan Serdal Boyraz yaklaşık 25 metreden yaptığı şık vuruşla takımını tekrar öne geçirmeyi başardı. 1-2

Maçta son 15 dakika Seferihisar masterlerın üstünlüğü ile geçti. Ardı ardına net fırsatları gole çeviremeyen Seferihisar sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. İzmir şampiyonası ardından Türkiye Şampiyonası için ilk üç şansını zora sokan Seferihisar Masterler bu haftayı bay geçecek. 18 Ocak Pazar günü ise ilk üç için çekiştiği Smyrna ile karşılaşacak.

salihli 2 salihli salihli 1

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.