MAR BEL Kültür-Sanat Merkezi Açıldı

Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina işbirliğiyle hayata geçirilen merkez, Seferihisar Sanatçılar Birliği’ne ev sahipliği yapacak.

Teos Marina içerisinde yer alan Mar Bel Kültür Sanat Merkezi, düzenlenen kokteylle açıldı. Açılış, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer, Teos Marina Müdürü Fatih Dağıstanlıoğlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Yelda Celiloğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Neptün Soyer, Sanatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Koçoğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımla gerçekleşti.
Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina işbirliğiyle açılan merkezde, Seferihisar Sanatçılar Derneği eserlerini sergileyecek ve atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Merkezde ayrıca Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezleri’nde yer alan öğrencilere eğitimler düzenleyecek.
DSC_6272 DSC_6271 DSC_6262 DSC_6246
pubg uc

1 Yorum

  1. Sanatçılar birliğine ev sahipliği yapacağı söylenen MAR BEL açılışı haberinde yalnızca siyasilerin katılım haberi verilmiş. Bir haberin başlığı ile içeriği ancak bu kadar uyumsuz olabilir.
    Açılışa sanatçılar katılmadılar mı, yoksa sizce onların önemi yok mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.