Mahalleyi Gözyaşlarına Boğan Yangın!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 14. Bölümü,22 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Müstakbel Damat ve Kayınpederi Arasındaki Buzlar Eriyor…

“Şevket, Deniz’i dükkanından kovunca; Deniz, annesinin yanına geri döner; ama Zeynep’le evlenebilmek için verdiği zorlu mücadelede pes etmeye niyeti yoktur.

Şevket’in satın aldığı eski balıkçı takasının motorunu tamir etmeye talip olur. Deniz ve Şevket birlikte denize açılırlar.

Geçirdikleri kısa sürede müstakbel damat ile müstakbel kayınpederi arasında yakın bir dostluğun ilk tohumları atılmış olur.

Zeynep de, Melahat’ın hem evini, hem de dükkanını depreme dayanıklılık testinden geçirir.

Şefket’in Muhlamacısına Yeni Rakip Laz Bahçesi Açılıyor…

Bu arada Dursun ile ortaklık kuran Üzüm ailesi, sahildeki çay bahçesini, Laz Bahçesine çevirip, açılış için bir “Karadeniz Gecesi Konseri” düzenler.

Dursun, aynı zamanda askerlik arkadaşı olan, ünlü Karadenizli türkücü Sertaç Kuzey’i de konser vermek üzere açılışa davet eder.

Fikret, İntikam Planı İçin Düğmeye Basıyor…

Fikret, eski nişanlısı Nuri’den intikam almak için,  Alman nişanlısı Erica ile arkadaş olur ve onu  Nuri’nin anne ve babası ile tanışmak için Rize’ye gitmeye ikna eder.

Mahalleyi Gözyaşlarına Boğan Yangın!

Deniz, gençliğinde Rizespor’un kalecisi olan Şevket’e, Sığacık Esnaf Spor ile Seferihisar Esnaf Spor arasında halı saha maçı olarak oynanacak derbi maçında kaleye geçmeyi teklif eder.

Mahallede kimliği belirsiz kişilerce çıkarılan bir yangın, Seferihisar-Sığacık futbol karşılaşmasında eğlenceli saatler geçiren mahalleliyi gözyaşlarına boğar…

Yangın söndürülebilecek mi? Zaman zaman yaşadıkları küskünlükleri başlarına gelen acı olaylarda unutarak kenetlenen, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kasaba halkı bu korkunç geceyi atlatabilecek mi?”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme alıyor.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde, İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.