Levent Gök’ten Tunç Soyer’e Tebrik Ziyareti

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Birliği tarafından Orta Doğu şampiyonu seçilmesi nedeniyle ziyaret ederek kutladı.

Geçtiğimiz temmuz ayında dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve dünyanın her yerinden yüzlerce belediyenin üyesi olduğu Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Birliği, dünyayı 10 bölgeye ayırarak bölgelerin şampiyonlarını seçmişti. Birlik, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i de Orta Doğu şampiyonu ilan etmişti. Dünya üzerinde seçilmiş 10 başkandan biri olan Tunç Soyer, 10-11 Temmuz 2014 tarihlerinde Birleşmiş Milletler’in New York’taki Genel Merkezinde düzenlenen 2014 Gelişme İşbirliği Forumuna Orta Doğu Şampiyonu olarak katılmıştı.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ YÜZ AKI

19 Ağustos 2014 Salı günü Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i, Seferihisar Belediyesi’ndeki ofisinde ziyaret eden Ankara Milletvekili Levent Gök, Tunç Soyer’in görkemli başarısının bütün belediyelere örnek olması gerektiğini söyledi. Levent Gök; “Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Birliği’nin dünya üzerinde belirlediği 10 şampiyon Belediye Başkanından biri olan Tunç Soyer göğsümüzü kabarttı. Partimiz ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının yüz akı olan Tunç Soyer’in bu görkemli başarısı bütün belediyelere örnek olmalı. Tunç Soyer’in ileride çok daha başarılı projelere imza atacağını ve gelecekte kendisini önemli görevlerde göreceğimizi düşünüyorum” dedi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Levent Gök’e çok teşekkür etti. Başkan Soyer, Milletvekili Levent Gök’e Seferihisar üretici pazarını gezdirdi.

 

DSC_7111 DSC_7122 DSC_7130 TunçSoyer-LeventGök

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.